Η βιώσιμη περιβαλλοντική απόδοση είναι μια νοοτροπία που ενσωματώνεται σταθερά στην επιχειρηματική μας στρατηγική.

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Α.Τ.Ε. αναγνωρίζει την προστασία του περιβάλλοντος ως βασικό συστατικό της υγιούς επιχειρηματικής απόδοσης, και ως ζήτημα της εκπλήρωσης του καθήκοντος για φροντίδα και μέριμνα των μελλοντικών γενιών.

Μέσα από τα έργα που αναλαμβάνει η εταιρία,  δεσμεύεται να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, βελτιώνοντας συνεχώς τις περιβαλλοντικές επιδόσεις της ως αναπόσπαστο και θεμελιώδες μέρος της επιχειρηματικής στρατηγικής και των μεθόδων λειτουργίας της.

Είναι προτεραιότητά μας να ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και όλους τους συνεργάτες μας να κάνουν το ίδιο.

Η προσπάθεια για να ανεβάσουμε τα πρότυπα της κοινωνικής ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος  μέσα από τον σεβασμό των ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων στις καθημερινές πρακτικές τους, αποτελεί κυρίαρχο μέλημα της εταιρίας.

Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι μας είναι ο πιο σημαντικός πόρος μας και ότι η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της εταιρείας. Αυτή η δέσμευση για την υγεία, την ασφάλεια και το περιβάλλον είναι συνεκτική με τις βασικές αξίες της εταιρίας. Φροντίζουμε να τονίζουμε αυτήν τη φιλοσοφία μέσω:

  • της εκπαίδευσης και της συνεχούς ενίσχυσης των εργαζομένων μας,  
  • της διασφάλισης ενός σταθερού, ασφαλούς, με ανάπτυξη ίσων ευκαιριών, εργασιακού περιβάλλοντος  
  • της παρακίνησης εργαζομένων και συνεργατών για ανάπτυξη μέσων και στρατηγικών που επιφέρουν καλές πρακτικές και θετικά αποτελέσματα στο κοινωνικό -πολιτισμικό – οικολογικό περιβάλλον όπου δραστηριοποιούνται.