ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

Η συνεργασία μας με την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗ, μέλος του ομίλου LafargeHolcim, του μεγαλύτερου παραγωγού τσιμέντου στην Ελλάδα, μετρά πάνω από τέσσερις (4) δεκαετίες και αφορά απαιτητικές εργασίες και παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ετήσια βάση.

Κάποια αντιπροσωπευτικά των υπηρεσιών μας έργα, ακολουθούν παρακάτω:

  • Μελέτη, Σχεδίαση, Κατασκευή & Εκτέλεση: Το έργο αφορούσε στην κατασκευή δύο τσιμεντένιων σιλό φαρίνας σε σιλό αποθήκευσης αλεσμένου Pet Coke για την οποία έπρεπε να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί γραμμή πλήρωσης από σιλοφόρα καθώς και γραμμή φόρτωσης σε σιλοφόρα.
  • Εκτέλεση εργασιών μηχανολογικής συντήρησης των μηχανημάτων & εγκαταστάσεων: πρόκειται για μηχανολογικές εργασίες, ελέγχους επισκευές, και λιπάνσεις σε μηχανήματα και συστήματα των εγκαταστάσεων από πιστοποιημένο & εκπαιδευμένο προσωπικό όπως: τεχνίτες εφαρμοστές, τορναδόρους, ηλεκτρο/τες, μονταδόρους, λιπαντές.
  • Οικοδομικό έργο: κατασκευή κελύφους τσιμεντένιου σιλό και αποκατάσταση σιδηρού οπλισμού.
  • Αποξήλωση περιστροφικής καμίνου Νο3 για την οποία απαιτήθηκε η αποξήλωση μεταλλικών κατασκευών σώματος ΠΚ-3 και τσιμεντένιων βάσεων.
  • Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών που περιλαμβάνει την παραχώρηση εκπαιδευμένου προσωπικού πολλαπλών ειδικοτήτων και ειδικού εξοπλισμού που ενδεικτικά αφορούν σε:
    • Διαχείριση εργοταξίου: Έλεγχος ασφάλειας εργοταξίου, φορτίων, εργασιών εργολάβων καθώς και ασφάλειας διαδρόμων (φορτηγών, γερανών, σιλοφόρων).
    • Μεταφορές: Οδηγοί -Χειριστές σκούπας, απορριμματοφόρου & λεωφορείων.
    • Ασφάλεια & Φύλαξη εγκαταστάσεων και κτιρίων σε ετήσια βάση.
    • Μηνιαίοι καθαρισμοί βιομηχανικών εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων περιστροφικής καμίνου Μ.Τ. (Μύλων Τσιμέντου) και κάλυψη θέσεων λειτουργίας ΠΚ-ΑΝΚ-ΜΤ από εξειδικευμένους εργάτες.
    • Καθαρισμοί σιλό και συγκεκριμένα εσωτερικός καθαρισμός σιλό (τσιμεντοβιομηχανίας) από χονδρό και πετρωμένο τσιμέντο ( ύψος 42μ, διάμετρο 19 μ.)
    • Καθαρισμός κτιρίων & γραφείων με επάνδρωση προσωπικού καθαριότητας σε ετήσια βάση.

LARCO

Για τις μεταλλουργικές εγκαταστάσεις της εταιρίας LARCO που βρίσκεται στην Λάρυμνα, η συνεργασία μας αφορούσε σε ιδιαίτερα απαιτητικές εργασίες ειδικών κατασκευών και συντήρησης μηχανημάτων και συστημάτων σε ετήσια βάση, για τις οποίες απαιτούνταν εξειδικευμένο προσωπικό και χρήση ειδικού εξοπλισμού.

Ενδεικτικά οι εργασίες που ανέλαβε η εταιρία μας περιελάμβαναν:

  • Επισκευή γερανού λιμένος εκφορτωτή Krupp (μέσα από τη πρόσκρουση πλοίου) του εργοστασίου που αφορούσε σε:  έλεγχο, επισκευή & πιστοποίηση καλής λειτουργίας του γερανού.
  • Εγκατάσταση νέου Pneumex ΠΚ2 & 3. Αποξήλωση υπαρχόντων κυκλωμάτων μεταφοράς σκόνης, τοποθέτηση νέων μηχανημάτων, κατασκευή & τοποθέτηση μεταλλικών κατασκευών και δικτύου σωληνώσεων.
  • Μελέτη, σχεδίαση & κατασκευή νέου ταινιόδρομου Tripper στην εγκατάσταση Hutt του εργοστασίου που περιελάβανε την αποξήλωση του υφιστάμενου ταινιοδρομου και την τοποθέτηση νέου.
  • Επισκευή περιστροφικής καμίνου. Οι εργασίες περιελάμβαναν συντήρηση και επισκευή σειρά μηχανημάτων και συστημάτων, όπως: του πύργου πλύσης των πολυκυκλώνων, των κοχλιών μεταφοράς σκόνης, των συστημάτων τροφοδοσίας, των ράουλων κύλισης, του συστήματος αξονικής μετάθεσης, του καυστήρα, του φλογοθαλάμου, του σιλό ΠΕΚ, του περιστρεφόμενου πλέγματος, του ανεμιστήρα σώματος, των δικτύων ρευστών καθώς και της υποστήριξης δομής, δακτυλίων κύλισης.
  • Επισκευή συστήματος τάνυσης περιστροφικής καμίνου Νο3 του εργοστασίου που απαιτούσε την τοποθέτηση και συγκόλληση σετ συγκράτησης 3ου και 4ου δακτυλίου κύλισης της ΠΚ-3.
  • Αντικατάσταση σιδηροτροχών γερανογέφυρας Δ’ αίθουσας εργοστασίου για την οποία έπρεπε να επισκευαστεί η βάση στήριξης, να ενισχυθεί το υπόστρωμα, να αντικατασταθούν οι λάμες και να τοποθετηθεί νέα σιδηροτροχιά 90 μ..
  • Επισκευή δικτύου υδάτων χειροκίνητου χειρισμού Pellet του εργοστασιακών εγκαταστάσεων.
  • Αποκαταστάσεις στεγών (επικαλύψεις και παγιοκαλύψεις) σε κτιριακές εγκαταστάσεις του εργοστασίου που περιελάμβαναν εργασίες σχετικές με: απομάκρυνση φθαρμένων φύλλων λαμαρίνας και αντικατάσταση αυτών με νέες. Το συγκεκριμένο έργο απαιτούσε εξειδικευμένο προσωπικό και συγκεκριμένα εναερίτες, με την κατάλληλη εκπαίδευση και αντίστοιχη πιστοποίηση καθώς επίσης και τη χρήση πιστοποιημένων μηχανημάτων & εργαλείων (γερανούς, ιμάντες).

SOVEL Α.Ε.

Για τη SOVEL Α.Ε., θυγατρική εταιρία της ΣΙΔΕΝΟΡ της μεγαλύτερης ελληνικής βιομηχανίας παραγωγής προϊόντων Χάλυβα, η εταιρία μας ανέλαβε την σχεδίαση και εκτέλεση εργασιών μηχανολογικής συντήρησης μηχανημάτων & εγκαταστάσεων που ενδεικτικά περιελάμβαναν: μηχανολογικές εργασίες, ελέγχους, επισκευές, λιπάνσεις από εξειδικευμένο προσωπικό, όπως εφαρμοστές.

ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε.

Στη εταιρία επεξεργασίας μετάλλων ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε., έχουν υλοποιηθεί εργασίες μηχανολογικής συντήρησης μηχανημάτων & εργοστασίου που περιελάμβαναν: Μηχανολογικές εργασίες, ελέγχους, επισκευές, λιπάνσεις από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, όπως εφαρμοστές, ηλεκτρο/τες, μονταδόρους & λιπαντές.

Air Liquide Α.Ε.

Για την γαλλική πολυεθνική εταιρεία AIR LIQUIDE Α.Ε., του δεύτερου μεγαλύτερου προμηθευτή βιομηχανικών αερίων στον κόσμο, η ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Α.Τ.Ε. ανέλαβε την υλοποίηση μηχανολογικής συντήρησης μηχανημάτων & εγκαταστάσεων από εξειδικευμένο προσωπικό.

YTONG

Η εταιρία μας παρείχε τις υπηρεσίες στην YTONG, την μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο παραγωγής αυτόκλειστου κυψελωτού σκυροδέματος (και τη μόνη επιχείρηση στην Ελλάδα που παράγει πορομπετόν), κυρίως για εργασίες μηχανολογικής συντήρησης μηχανημάτων & εγκαταστάσεων από εκπαιδευμένο & πιστοποιημένο προσωπικό πολλαπλών ειδικοτήτων.

ΟΛΒ A.E.

Για την  Ο.Λ.Β. Α.Ε. που διαχειρίζεται τον Λιμένα Βόλου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Α.Τ.Ε. έχει υλοποιήσει  ηλεκτρομηχανολογικά έργα και έχει προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που ενδεικτικά περιλαμβάνουν:

  • Εκτέλεση εργασιών μηχανολογικής και ηλεκτρολογικής συντήρησης των μηχανημάτων & εγκαταστάσεων του Λιμένα Βόλου. Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών στους ηλεκτροκίνητους γερανούς, κλαρκ, οχημάτων μεταφοράς καθώς και στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Λιμένα.
  • Υπηρεσίες φορτοεκφόρτωσης: παροχή χειριστών ηλεκτροκίνητων γερανών για την φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων που διακινούνται στον εμπορικό Λιμένα Βόλου.